torsdag den 26. april 2012

forventningens glæde

Det er utroligt, så stor forventningens glæde kan være selv i denne tid, hvor der allerede har været og stadig er mange ting at glæde sig over. Noget, jeg virkelig ser frem til, er at se denne meconopsis springe ud.


Det er punicea, som jeg forgæves har sået mange år i træk, og som jeg i år kunne købe hos en skotsk planteskole, dog ikke i industrielle mængder. Den dør efter blomstringen, så det gælder om at sikre sig noget frø, som skal sås frisk. Men tænk nu, hvis der der opstår svamp lige over knopperne, eller en af kattene lægger sig på dem!!!!!


Kattene elsker nemlig at putte sig i de bløde og lune nåle i bedet, som ligger lige uden for køkkenvinduet og den vellugtende emhætteudluftning.


I sydenden af skovhaven står der tre bærmispler. De er specielt smukke lige nu, hvor der er nyt løv og blomster, samtidig med at grenstrukturen stadigvæk tydeligt kan ses.
 De orange tulipaner er stadigvæk smukke, men begynder at blive lidt langbenede.5 kommentarer:

 1. Ja forventningens glæde er stor.
  Meget af tiden går med at vente i denne plante verden.

  SvarSlet
 2. Jeg kan godt forstå art du glæder dig til udspring. Du må se at få styr på den kat at den ikke ødelægger dine lanter.

  Havehilsen
  Ole

  SvarSlet
 3. Ja det siger jeg også, købe en blomst i dyre domme, som kun blomstrer det ene år, og så kan katten resikere at ødelægge planten inden. Det havde jeg ikke nerver til :o)
  Men jeg havde nok heller ikke købt planten, fordi den er rød :o)
  Nå men bortset fra det kan jeg godt forstå, at du glæder dig til at se den. Det er altid spændende med noget nyt.

  SvarSlet
 4. Kan du ikke sætte noget om den lille meconopsis? Jeg havde godt nok heller ikke nerver til at risikere at katten lægger sig i den :-)
  Amelanchier er bare så smuk lige nu. Min står med de skønne hvide knopper lige nu.
  Og wow, de orange tulipaner ser flotte ud mod muren.

  SvarSlet
 5. Kan du ikke finde noget andet blødt katten kan lægge sig på?
  De tulipaner op mod muren er bare VILDT flotte!
  De kunne en dekoratør ikke have gjort lige så godt!

  SvarSlet