lørdag den 19. september 2015

blind


- det er jeg heldigvis ikke, men jeg tror, jeg går og stirrer mig lidt blind på motiver til bloggen. Tingene udvikler sig i et mere adstadigt tempo, efterhånden som vi bevæger os mere og mere over i efteråret, og jeg foretrækker jo at vise nye ting i mine indlæg. Efterårsfarverne er på vej, men dominerer slet ikke havebilledet endnu.

                                               
 

18 kommentarer:

 1. Du har da så mange flotte motiver å vise, så det ser ikke ut som det er lite av det hos deg!

  Den med de hvite bærene har jeg også, men husker aldri hva den heter. De er så dekorative med de hvite bærene. Flotte anemoner du har!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det handler nok også lidt om at få fokus lagt lidt anderledes, så man får øje på motiverne. Det er actea pachypoda, vi begge to har.

   Slet
 2. Nye ting kan jeg slet ikke vise hver dag, alligevel er der jo ikke nogle billeder, der er ens. Man kan også tage dem på forskellige tidspunkter på dagen og lade være med at vise den samme plante flere dage i træk. Jeg nyder at tage billeder, og nogen nyder da også at se forløbet dag for dag, ellers må de jo springe over.
  Du mangler i hvert fald ikke motiver, fine billeder. Hvad er det på næstsidste billede?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har du fuldstændig ret i - det er nøgen jomfru på det næstsidste billede. Den hedder waterlily og er lidt for blå på billedet, fordi det var overskyet, da jeg tog billedet.

   Slet
 3. Uh, jeg synes nu ikke du mangler motiver! Og du må gerne tage flere billeder af din benved :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er uden tvivl masser af forskellige motiver derude, men jeg oplever, at "linsen" kan have svært ved at finde dem.

   Slet
 4. Du har sandelig mange fine sager at vise frem lige nu:-)

  Det tredjesidste foto - er det Ambra? Spreder den sig hurtigt eller hvordan ter den sig? Jeg har selv plantet en Ambra sidste år blandt mine roser, da jeg tænker at den måske kunne være en god makker til dem, men den mangler stadig at vise, hvad den vil her i verden.

  Fortsat god lørdag:-)
  Kh Bente

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er en lille ambrahæk i køkkenhaven. Den startede som en enkelt lille plante købt i en åben have, og så har jeg stiklingeformeret den af flere omgange. Den dufter skønt og føles som silke, når man lader hånden glide henover den.

   Slet
 5. Hej Marie

  Det kender jeg så godt!
  Hvis jeg ikke lige har et projekt eller at der er sket en masse i haven, så er det ofte de samme motiver jeg napper.
  Og du har da fået meget spændende med!
  "Water LIly" er da ren og lækker:)

  Ha en dejlig aften

  SvarSlet
  Svar
  1. Og lige nu sker der jo ikke en hulens masse. Løgplanter bliver vi vist aldrig trætte af.

   Slet
 6. Ih, hvor jeg kender det.
  Synes også jeg tager billeder af det samme hele tiden...Nu hjalp det så lidt i dag, hvor jeg har købt ny telefon med et godt kamera...men stadig de samme motiver... :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nok i virkeligheden mest os selv, der synes, det bliver for meget de samme motiver; for sådan tænker jeg i hvert fald aldrig, når jeg besøger andres blog. Men det skal jo gerne være en fornøjelse at lave et indlæg, så det har da en vis betydning.

   Slet
 7. Beautiful pictures of your plants and your garden!

  SvarSlet
 8. Godaften marie.Ja !!! nogle gang synes jeg også at jeg ikke rigtig har noget at vise.........................men lige pludselig finder jeg på noget.
  Det er godt nok en flot benved du viser......................der kan den lille jeg viser i dag da slet ikke være med.Men din er vel også mange år gammel ?
  Dejligt billede af din store græs.God aften Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Man skal jo nok bare gå ud med et åbent sind og lade sig inspirere af haven. Benveden er ret gammel, det har du ret i, og det er græsset også.

   Slet
 9. Hej Marie. Jeg har det ligesådan som dig og kan også nogle gange tænke over, hvad jeg kan vise i dag! Den lille hæk du viser ligner en staudesalviehæk - kan det passe? Den er i hvert fald utrolig flot. Høstanemonerne er også bare fine. Det ser godt ud med den store græs.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej den lille hæk er ikke salvie, men ambra, og den dufter så dejligt, når man rører ved den. Høstanemonerne står specielt flot i år, synes jeg, og græsset er lige så stort som sidste år, selvom jeg fjernede en tredjedel sidste år.

   Slet