mandag den 23. januar 2017

oh ve oh klage

Hvor er det besværligt at lave indlæg og læse blogs på mobiltelefon; men når man selv har gjort det onde ved den bærbare, nytter det vel ikke at klage sin nød.


I hvert får jeg ingen sympatitilkendegivelser fra min bedre halvdel, tværtimod.

Desværre går der over en uge, før alt igen er ved det gamle.

Øv øv øv

25 kommentarer:

 1. Huff da, ja det er stadig problemer med pc. Blogge med mobilen er ikke enkelt, nei. Jeg bruker mye det dere kaller for tablet (nettbrett), og det fungerer mye bedre. Mobilen har så liten skjerm i forhold til tablet.
  Flotte helleborus og eranthis!

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi har lige bestemt,at jeg skal finde en tablet i morgen som supplement til pc'en. De fleste bliver jo rigtig glade for at bruge sådan en.

   Slet
  2. Ja, og det er nemt/enkelt å bruke bare du kommer inn i det. Jeg bruker det mye mer enn pc'en. Jeg er veldig glad i å bruke det faktisk. Det er enstor fordel om du har telefon/mobil med samme operativsystem tror jeg. Jeg bruker Samsung galaxy som tablet og har Samsung telefon. De har samme oppbygning. Det er jo mange som bruker Iphone/Ipad og det blir på samme måten. Håper du finner noe du liker å bruke og har noen som kan hjelpe deg i gang!

   Slet
  3. Tusind tak for din tilbagemelding. Den er virkelig nyttig nu, hvor vi overvejer, hvad vi skal gøre.

   Slet
 2. Nå det er derfor der er så stille ved dig. Det er da træls, min computer driller også, her er heller ingen medlidenhed fra Bent. Heldigvis kan jeg godt lave indlæg, for det er vist ikke nemt fra mobilen. Føler med dig og ser frem til, at du kommer tilbage igen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Pc'en skal bare fungere. Det må Bent da forstår, og du har garanteret ikke sparket til din, sådan som jeg har gjort😢

   Slet
  2. Nej det har jeg ikke, det er kun mit mailprogram, der driller, det er Outlook, det har han ikke forstand på, siger han.

   Slet
 3. Det er da en frygtelig situation at stå i. Uden stationær pc er jeg helt lost. Min mobil kan kun ringe og sms. Ipad er jeg ikke gode venner med, så jeg er ret afhængig at fibernettet. Glæder mig til at se fotos fra din forårshave i stor stil.
  Hilsen
  Anne Marie

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er virkelig ikke sjovt. Mange mennesker lever nærmest på deres mobil. Jeg har nødtvungent accepteret, at den ikke er til at undvære.

   Slet
 4. Hej Marie

  Jeg tror ikke jeg kunne blogge fra telefonen, og jeg måtte jo nok så også tage billeder med den - sikke noget rod!
  Du klarer det da ganske hæderligt - og foråret er kommet til jer!

  Ha en dejlig ny uge

  SvarSlet
  Svar
  1. Det bliver vist også kun den ene gang,at jeg blogger på mobilen. Det er simpelthen alt for besværligt.

   Slet
 5. ja for mig at se er der lidt lang afstand mellem billederne, men billederne er smukke og din vår adonis (?) og her taler jeg ikke om manden, er så fine

  SvarSlet
 6. Joh,afstanden er ritgelig stor. Våradonis lyder igrunden meget mere lækker😊

  SvarSlet
 7. Sejt at du trodser både tekniske problemer og drillerier fra husbonden og bare blogger videre. Jeg er lidt forelsket i din adonis, den er da også sej som den står der i en sprække og lyser op på mørke vinterdage.

  Hilsen Elna

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja,det er surt at blive stillet i stedet for at få opbakning. I haven begynder det så småt at dufte af forår med det milde vejr.

   Slet
 8. Hej Marie!

  Jag vet inte om jag förstår korrekt men jag uppfattar det som så att din dator har gett upp och du bloggar från din mobil. Det klarar du alldeles utmärkt, jag skulle inte klara det men den lilla skärmen. Men jag äger ingen mobil heller då jag inte tycker jag behöver någon.

  Kanske börjar jag bli lika unik som en fossil snart..

  Härliga Adonis som ger budskap om kommande vår!

  Hälsningar från ett kyligt Sörmland som ännu inte visar några vårtecken!

  SvarSlet
 9. Du har 100% forstået mit problem. Det er vist ganske unikt ikke at eje en mobiltelefon.Min bruger jeg heller ikke meget,men kan alligevel ikke undvære den, og lige for tiden erstatter den pc'en i et vist omfang.

  SvarSlet
 10. Hej Marie. Jeg kunne altså ikke lade være med at trække på smilebåndet. Håber ikke, det gør noget:) Men det bliver da godt, at du får PC'en igen, så du kan blogge "rigtigt". Dine billeder passer fint til teksten. Det er da øv, når teknikken strejker!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er næsten uhyggeligt, så afhængig man er af at kunne komme online. Grin du bare, det gør du ikke den dag, din egen pc strejker.

   Slet
 11. Nej det er ikke let, jeg håber at du snart får computeren tilbage:-)

  SvarSlet
 12. hej Marie,
  Ja uden PCen er det lidt svært. Flot du har lavet et indlæg. Din helleborus er langt fremme. Jeg må ud i morgen og se om der er sket noget. Her er der kun blomsterknopper på vej. Glæder mig til at se mere når du er fuldt oppe på udstyr igen;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har aldrig før brugt mobilen så meget, som jeg gør lige nu, og det nyder jeg absolut ikke, så det bliver ikke til en ny uvane.

   Slet
 13. Hej Marie!
  Nej, jag föredrar min PC, men läser gärna bloggar i min läsplatta. Allt bli för smått i telefonen. Men du klarade det fint. Helleborusen är så fin. Har en Samsung Galaxy Tab, och är mycket nöjd med den.
  Ha det fint /Marika

  SvarSlet