torsdag den 3. maj 2018

skovhaven

Af uransagelige årsager forsømmer jeg skovhaven her på bloggen. Det er ellers et fredfyldt område af haven, som vi begge to nyder at gå ture i året rundt.  Det kunne måske have noget at gøre med, at det lettere at zoome ind på nogle blomster end at tage oversigtsbilleder, som ikke drukner i detaljer. Jeg vil nøjes med at fortælle, at billederne følger gåturen fra syd mod nord i vestsiden og så tilbage mod syd i østsiden.

akebono, light and dreamy, ollioules

erythronium white beauty


camellia williamsii les jury


lunaria rediviva
akebia quinata

24 kommentarer:

 1. Ja men det var da fint at se billeder af skovhaven, det er noget af det, jeg gerne vil se i din have. Vi har ikke helt opgivet en tur op og se jeres have, men først skal vi til barnedåb :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder rigtig godt. Søren og jeg har planer om en kort tur til Gøteborgs botaniske have inden pinse, men mon ikke vi kan finde en dag.

   Slet
 2. Flotte bilder fra skogshagen. Skjønner godt at dere liker å gå tur der hele året:-) Hyggelig å se oversikts bilder av hagen.
  Skulle gjerne hatt et så bugnende påskeklokke bed..
  Ha en fin helg/Eirin

  SvarSlet
  Svar
  1. Oversigtsbilleder kan jeg personligt godt lide at se fra andres have. Nu varer det ikke længe før påskeklokkerne skal plukkes, søde ikke sætter en million frø.

   Slet
 3. Hej Marie

  Tak for turen, godt at få en idé om det hele med lidt overblik!

  Ha en dejlig aften

  SvarSlet
 4. Hvor ser det godt ud i jeres skovhave. Jeg kan godt forstå I nyder turen.
  Mvh
  Lene Bedstemorshave

  SvarSlet
 5. Hej Marie,

  Deilige bilder fra skoghagen. Så vakre hundetenner du har.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Marit. Den hvide hundetand holder længe i år.

   Slet
 6. Hei Marie.
  Takk for turen. Deilig skoghage å tusle rundt i. God helg.
  Hanne-Lise.

  SvarSlet
  Svar
  1. Velbekomme. Nu er skovbunden snart helt dækket af planter.

   Slet
 7. Sikke et skønt område:) Det må du gerne vise billeder fra oftere.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Susanne. Jeg havde oprindeligt en plan om at vise skovhaven en gang om måneden, men det kan jeg slet ikke overholde.

   Slet
 8. Hej Marie!
  Förstår att det är en favoritrunda i trädgården. Så mycket fint, och härliga helleborus. Vackert med tulpaner och pärlhyacinter.
  Ha en trevlig helg /Marika

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jo ikke den blomsterrigeste del af haven, men måske er det netop derfor den virker så fredfyldt.

   Slet
 9. Tak for en skøn tur i jeres skovhave. Hvis jeg fik flere havetyper at vælge i mellem, og kun måtte vælge en, ville valget helt klart falde på skovhaven. Jeg holder meget af at se/opleve helheder.

  SvarSlet
  Svar
  1. Uha, en frygtelig tanke at skulle vælge en enkelt haveform. Jeg holder også af at se helheder, men de er slet ikke så ligetil at fange og fastholde med kameraet.

   Slet
 10. Kære Marie
  Nøøøj en skøn skovhave, I har. Det er lige mig :-) Flot sti med flisen på. WOW. Der må dufte skønt og være masser af fuglekvidder.
  Mange hilsener Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Lisbeth. Der er bestemt en rar atmosfære. Jeg kunne ikke forstå, hvad det var for en flise, du havde fået øje på😀

   Slet
 11. Det var en skøn tur igennem skovhaven. Bregnerne står så fine og lysegrønne med anemoner i bunden. Hvor stor er din skovhave, den virker så stor?

  Hilsen Elna

  SvarSlet
  Svar
  1. Skovhaven gætter jeg på er 6 x 20. Det var oprindeligt et læbælte bestående af elmetræer; men de blev jo syge og gik ud, og så måtte vi finde på noget andet.

   Slet
 12. Det var en dejlig tur igennem en lækker skovhave.
  Jeg kender godt det med, at det er nemmere at tage nærbilleder fremfor oversigtsbilleder. Jeg glemmer det også af og til.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nemlig mere besværligt at tage oversigtsbilleder. Det kan være så fint i virkeligheden med flimrende lys og skygge, men på et billede kan det virke ret så forstyrrende, og resultatet bliver en gang rod.

   Slet