havregrynsmakroner

Hvor var jeg heldig i dag - efter søgning i årevis efter en opskrift på nogle havregrynssmåkager, jeg yndede at bage i tidernes morgen, og som ikke flød ud under bagningen, da fandt jeg denne opskrift. Den er desuden superenkel, og man kan sagtens nå at blive klar til bagning, mens ovnen bliver varm.


Havremakroner (ca 40 stk)
50g margarine
75g sukker
1 æg
25g mel
½ tsk bagepulver
100g havregryn
Evt revet skal af ½ citron

Margarine og sukker røres blødt
Ægget røres i
De øvrige ingredienser røres i
Dejen sættes på plade midt i  ovnen med 2 teskeer (flyder ikke væsentligt ud)

Bagetid ca 10 minutter ved 180 - 200 grader

Kommentarer

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

blomsteramok

Maj måneds kulde, gør laderne fulde

Med en uge til sommertid

Påskeblomster til påske

Forventning og utålmodighed