søndag den 22. januar 2012

kalmia

Der er ikke meget system i mine blogindlæg; men jeg tror nok, jeg har et princip, der siger, at de skal være aktuelle, både hvad angår billeder og emner. Det princip bryder jeg så delvist i dag; for der er ikke meget ved at fotografere kalmiaerne, da de lige er blevet pakket ind i grangrene. De to billeder stammer helt tilbage fra maj 2010. Planterne, som jeg mener hedder carousel og pinwheel,  er købt i daværende Hvidbjerg Planteskole hos rhododendroneksperten Askjær. Desværre tror jeg ikke planteskolen eksisterer mere. Det er trist, når så meget viden forsvinder.
5 kommentarer:

 1. Jeg kom bare lige forbi.
  Gode billeder.
  Smukke blomster.
  Tak for kigget.

  SvarSlet
 2. Flotte billeder, og Kalmia er en temmelig spændende plante, som er stærkt inde i overvejelserne til årets anskaffelser.
  Er den meget sart i forhold til frost eller udtøring - du skriver at du pakker den ind i gran?

  SvarSlet
 3. Jeg har også en enkelt Kalmia, den klarer en del udtørring og bliver aldrig dækket til. Dine ser rigtig fine ud.

  SvarSlet
 4. Jeg tror heller ikke, kalmia er meget sart; men jeg synes, bladene let kan få brune rande af frosten, især om foråret.

  SvarSlet
 5. Ved du hvad, Marie; de der råd om, at tingene skal være aktuelle, kan man jo komme om ved, ved at skrive hvad man tænker om billeder, man tog for flere måneder siden.

  Hvis du lægfger mærke til det lykkes det ret godt for rigtigt mange havebloggere her inde og også udenfor denne blogrull.

  Nydelige små søde blomster. Og så indgyder de ro, skulle man tro? Det kan jeg godt lide!

  Søndagssmil fra
  Marianne
  Den Helbredende Have

  SvarSlet