torsdag den 1. marts 2012

problem på problem

Fastnettelefonen fungerer ikke, internettet er kun meget sporadisk tilgængeligt, og boxer er i udu!!!! Så er det godt, at vejret har været fint, og blomsterne i forårshumør. Jeg tog en del billeder....... og nu kan jeg ikke uploade billeder. Det går rigtig godt. Nå, nu er der hul igennem. Først de mest udsprungne påskeklokker.
Så er det dorothealiljer, krokus og erantis.Så den hvide peberbusk, der har genoptaget blomstringen oven på de hårde frostgrader. Nu har den blomstret i 3 måneder.

Til sidst Sørens sidste nye produkt, nemlig et stativ der skal være hjemsted for en  stiklingeformeret Constance Spry rose, der står midlertidigt i køkkenhaven.

4 kommentarer:

 1. Skønne påskeklokker du viser her. Og Sørens stativ er endnu en af han fine opfindelser, som vi andre godt kan være lidt misundelige på.
  Hvor er det dog træls, når mekanikken ikke virker, leve uden internet er helt umuligt i disse tider.
  I skulle vel aldrig have sky-line? Det minder meget om de problemer, vi har haft.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det løfter humøret et par grader, når blomsterne begynder at folde sig ud. Ærgerligt, at vi skal have frostgrader igen.
   Det er TDCs telefonkabler, der er problemet.

   Slet
 2. Hvor er de skønne dine påskeklokker, og alt det andet også. Det er et skønt forårsbed, og stort :-)
  Lækkert stativ, Søren har lavet, det savler jeg da også over :-)
  Jeg håber at det hele virker igen, for det er bare så irriterende at være 'nede'.

  SvarSlet
  Svar
  1. TDCs tekniker kigger på det fredag, og så sker der vel sagtens ikke noget før næste uge, desværre. Ja, Søren kan det der med stativer. Nu mangler han blot at lave et mindre af de stænger, der er blevet til overs.

   Slet