fredag den 28. december 2012

julemotion

Når man gerne vil have en juleøl til frokost, må der et modtræk til for at holde kalorieindtaget nede. Vi har benyttet det gode julevejr til at tage en daglig vandretur, i dag ved Eskær Hovedgård. Der er det hele: gamle bygninger med voldgrav og skov og strand.
I skoven ligger bl.a. det gamle møllehus - der er noget "Ved Julelampens Skær" stemning over det.Herhjemme i haven dukkede disse trilliumskud op, da sneen trak sig væk. Det er guf for mine øjne.


4 kommentarer:

 1. Idag var vejret også perfekt til at være udendørs - sol, klart og ikke megen vind. Det ser ud som et dejligt sted og dit foto af det gamle møllehus ser helt malerisk ud:)

  SvarSlet
 2. Motion er bestemt også nødvendigt for mig i disse dage, men på trods af gåture og lidt havearbejde stiger nålen stødt på vægten, uha, uha........., men mon ikke jeg kan få den til at bevæge sig tilbage, når det igen bliver hverdag og de fede og søde fristelser er udryddet.

  Selv det mindste nye skud i haven er godt for øjnene på denne tid af året. Jeg går også og ser efter de få ting, jeg har plantet. Lidt underligt, at der ikke er så meget at holde øje med her endnu, da jeg har været vant til at en masse fine små spirrer tittede frem af jorden i vores gamle have.

  SvarSlet
  Svar
  1. På en måde er det rart, det snart er hverdag igen - så er det lettere at styre vægten. Det må bestemt være meget specielt at opleve det første haveår i en ny have.

   Slet