torsdag den 8. juni 2017

En lille reminder

På lørdag er det 10. juni, den dato, hvor vi har inviteret til blogtræf/ havekomsammen/plantesnak - invitationen kan ses lige her til højre på bloggen.

Invitationen står stadigvæk ved magt, og indtil nu har otte personer meldt deres ankomst. Sjovt nok er ingen af de otte havebloggere,  men  have- og planteinteresserede mennesker, der følger med på Hortofilia.

Vi glæder os allerede. Græskanterne har aldrig været mere lige, og vejrmeldingen er fin, så hvis der er flere, der finder ud af, at I har tid og lyst og mulighed for at komme, er I stadigvæk hjerteligt velkomne.

Hvis det passer bedst for jer at medbringe en madpakke, er det heller ikke en hindring. Der er masser af siidepladser både ude og inde.

Uanset hvor mange der dukker op, ser vi frem til en hyggelig eftermiddag med masser af plantesnak.

17 kommentarer:

 1. Jeg håber, I får en hyggelig dag, jeg ville vældig gerne, men er nødt til at være vært for de 38, der kommer her. Ærgerligt men man kan kun være et sted af gangen.

  SvarSlet
 2. Hadde du bodd nærmere så skulle jeg gjerne ha kommet :)
  Det blir nok et flott treff!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kunne ellers have været rigtig hyggeligt, Marit.

   Slet
 3. Åh det ville jeg rigtig gerne, men jeg er arbejdsramt hele weekenden. Dejligt at vejret ser ud til at arte sig. Ønsker jer alle en rigtig hyggelig plantekomsammendag. Glæder mig til at læse blogindlæg.

  SvarSlet
  Svar
  1. Eftersom gæsterne indtil videre ikke er havebloggere skal du nok ikke regne med blogindlæg. Arbejdet kommer klart i første række.

   Slet
 4. Har først lige læst om jeres arrangement nu, har ikke fået læst så meget på bloggene den seneste tid.
  Jeg sidder og ærgrer mig helt vildt over, at jeg/vi ikke har mulighed for at deltage (skal til et større arrangement på H.J.s arbejde på lørdag). Jeg ville ellers så gerne have set jeres have.
  Håber i får en rigtig dejlig dag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ærgerligt! Jeg er dog sikker på, at vi får en fin dag.

   Slet
 5. Hej Marie

  For mig havde kanterne nu ikke behøvet at være så lige;)
  Jeg regner bestemt med at tage til Sverige på lørdag, for lige at nå det før CPH-garden...

  Så det må blive en anden gang:)

  Ønsker jer en dejlig dag!

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er nu også langt herover. Det kunne ellers have været hyggeligt.

   Slet
 6. Jeg håber, I får en rigtig hyggelig dag. Det er da lidt spændende, at det er havefolk, der følger din blog, der har meldt sig. Der skal nok blive udvekslet en hel del havesnak.

  Hilsen Elna

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er jo i virkeligheden dem, der er flest af, og fordi de sjældent lægger kommentarer, er et ekstra interessant at møde dem.

   Slet
 7. Det bliver spændende at mødes med sine læsere, kan godt forstå at du ærgrer dig over at ikke flere af vi bloggere har tilmeldt os, men jeg håber at andre læser med og beslutter sig i sidste øjeblik for at deltage.
  Jeg er desværre forhindret.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det bliver spændende. Vi glæder os meget, også selvom det er lidt ærgerligt, at det ser ud til, at bloggerne ikke har tid på den dato.

   Slet
 8. Hej Marie. Jeg håber jeres åben have bliver en succes. Jeg har forsøgt at låne en bil for at komme afsted, men det er desværre ikke lykkes. Jeg håber I kunne finde på at holde åben have igen en anden gang, for så kan det være, jeg er mere heldig. Rigtig god fornøjelse i morgen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan være svært at komme afsted til diverse arrangementer, når man ikke har bil, det forstår jeg udmærket.

   Slet
 9. Hej Marie.
  Øv, jeg opdager først du har holdt blogtræf nu. Det ville jeg ellers gerne have været med til. Jeg når ikke altid at blogge så meget, som jeg ellers rigtig gerne vil.
  Har du til gengæld opdaget, at jeg også holder blogtræf? Det foregår søndag den 2. juli. Se evt. på min blog, for nærmere detaljer.
  Vh.
  Malene

  SvarSlet