Helleborus

er simpelthen min favoritplante på denne årstid. Jeg har flere gange vist den fregnede julerose i blomst, og i dag fangede jeg disse knopper hos én, der står lige uden for køkkenvinduet.Det er den ene af disse tre - hvor heldig kan man være?For tiden sælges der masser af fremdrevne juleroser i butikkerne, desværre uden ordentlig varedeklaration; men jeg faldt da for et eksemplar til at pynte på gårdspladsen. Så kan den blive plantet ud, når pynten er gået af den.


Okay da, den fregnede vil absolut også vises i dag.


Kommentarer

 1. Den fregnede KAN ikke vises for tit, kom du bare frem med den. Jeg har absolut ingen knopper i mine endnu, så skulle de da lige været kommet. Du er heldig, du allerede har både knopper og blomster.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det ER heldig at være i denne næsten blomsterforladte måned.

   Slet
 2. Svar
  1. Det synes jeg også; men det er stort set alle juleroser efter min mening.

   Slet
 3. Nej hvor er de bare flotte, måske jeg også skulle have et par stykker... tak for inspirationen :-)

  SvarSlet
 4. Helleborus er også en af mine favoritplanter. Både fordi de ER smukke, men også fordi jeg hungrer efter blomster på det tidspunkt, hvor de viser sig.

  Jeg så lige forleden på Ashwood Nurseries hjemmeside, at de har rundvisning i drivhusene i januar og februar. Det lokker slemt.

  SvarSlet
  Svar
  1. jeg kan godt forså, at du er fristet.

   Slet
 5. ... og den fregnede er sød nok til at komme igen i morgen :)

  SvarSlet
 6. Godaften Marie.Skønne billeder af alle dine dejlige juleroser.Har også lige købt en ny hvid til at pynte ved døren.Og jeg synes også at den lille fregnede er sød
  God aften til dig Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. De er også fristende, når de står med knopper i butikkerne.

   Slet
 7. Smukke Juleroser og en rigtig spændende blog som jeg gerne vil se mere til, så jeg har meldt mig som fast læser.
  Hilsen Alice

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor hyggeligt, at du melder dig som fast læser. "Fast lærer" har ellers ikke fungeret på min blog i over et halvt år; men for en times tid siden prøvede jeg igen at oprette den, og da lykkedes det sørme. jeg glæder mig til at besøge din blog.

   Slet

Send en kommentar