søndag den 4. november 2012

hortensier og æresport

For 14 dage siden og før de to frostnætter plukkede jeg nogle hortensiablomster til en æresport til guldbryllup. Den kom til at se sådan her ud. Alle vi, der havde lavet den, var enige om, at det var den smukkeste, vi nogensinde havde set;-)  Festen, der foregik inde bagved, var helt i top.


Her zoomer jeg ind på en af hortensierne. De havde fået en omgang elefanthud  efter at have hængt til tørre et par dage og havde nærmest et satinagtigt skær.


En blegere og mere åben hortensiatype fik en omgang guldspray og blev placeret omkring tillykke-skiltet.


Her ses de forskellige ingredienser, vi havde med fra haven. Voksen vedbend og paradisæbler viste sig at fungere rigtig godt.
6 kommentarer:

 1. Ja det må man sige SMUK SMUK SMUK.....et glad og tilfreds guldbrudepar vil jeg tro.

  SvarSlet
 2. Det blev en smuk æresport, rigtigt flot med hortensiaerne, og så blev vi andre lidt klogere på, hvordan man gør med dem.

  SvarSlet
 3. Hvor blev porten bare fantastisk flot med alle de skønne sager fra haven!
  God søndag :-)

  SvarSlet
 4. Godaften Marie.Smuk...Smuk...det er hvad jeg har at sige om æresporten.
  Dejligt selv at have blomster til porten.
  Håber guldbrudeparret var glade for den
  God aften Jette

  SvarSlet
 5. Hvor var det godt at du var så forudseende at du fik hortensiablomstrene ind inden frosten ramte og jeg gætter på at guldbrudeparret blev glade for den smukke æresport:)

  SvarSlet
 6. Nej hvor blev den flot! Det er den næstsmukkeste æresport, jeg har set, for den smukkeste æresport, var nu den vi fik til vores sølvbryllup! (det synes vel de fleste!)!
  De blå hortensia'er gjorde en forskel.

  SvarSlet