torsdag den 23. marts 2017

martssol

Efter to lange solskinsdage med mange timer i haven, er energien ved at være brugt op, så her kommer bare en række billeder derudefra.
jeffersonia diphylla

 hundetand/erythronium dens canis

snepryd/ chionodoxa forbesii Pink Giant

 snepryd/ chionodoxa forbesii

 rh. cilpinense

fersken i divhuset

camellia - også i drivhuset

cornus mas/ kirsebærkornel

23 kommentarer:

 1. Det er så deilig å se på dine bilder av alt som blomstrer hos deg! Våren er godt i gang hos deg ser det ut som. Hundetennerer så vakre, og jeg drømmer om at mine har overlevd denne vinteren.

  SvarSlet
  Svar
  1. Så sent som fredag nat sneede det så meget, at vi kunne bygge en snemand dagen efter, men du minder det grangiveligt om forår.

   Slet
 2. Som du da kan, her er jeg bagefter, men en rhodo kunne jeg da præsentere, det kan jeg så ikke mere, øv :( det kan du læse om i mit nye indlæg, som kommer inden så længe.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvad pokker mon der er sket. Nattefrost måske.

   Slet
 3. Hei. flotte bilder. Skal si det blomstrer hos deg. Ønsker deg en fin kveld.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det. Sol to dage i træk har virkelig sat gang i udviklingen.

   Slet
 4. Hej Marie

  Imponerende - jeg tjekkede netop også min J. diphylla idag - der er kun skud i jordhøjde.
  Og mine hundetænder har jeg slet ikke fået øje på:)

  Ha en dejlig aften

  SvarSlet
  Svar
  1. Det undrer mig, at diphylla er kommet først i år. Det plejer nemlig at være dubia, der gør det. Det er dens canis, der er så tidligt på færde, de andre tænder er slet ikke klar endnu.

   Slet
 5. Sikke dejlige billeder af forårsblomstrende vækster :) Sidder og bliver helt lun på din snepryd pink giant - den var ukendt for mig. Skønt med martssol til at varme blege kinder - jeg har i hvert fald nyt min fridag i den grad :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg nød også den skønne solskinsdag og synes faktisk godt, at jeg kan mærke i kinderne, at solen skinnede hele dagen. Pink Giant kommer villigt hvert år og sår sig ikke, som den blå gør.

   Slet
 6. Dina bilder kommer med vår Marie! Riktigt humörhöjande denna fredagsmorgon.

  Bilden på Jeffersonia diphylla är så skön, här såg jag skymten av dem långt ner i marken men kommer värmen nu så går det rasande fort.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, humøret stiger, når der sker noget i haven, og tilsyneladende kan vi allesammen forvente høje temperaturer de næste dage.

   Slet
 7. flotte stemningsbilleder :) - go' weekend

  SvarSlet
 8. Jamen, billeder siger jo oftest også mere end ord :)

  Hav en god weekend :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gør de i grunden. På engelske blogs er der en tradition, de kalder wordless Wednesday - den kunne man i grunden godt oversætte direkte til dansk.

   Slet
  2. Det kunne da ære lidt sjovt med en wordless Wednesday..og bare vise billeder. De næste mange måneder er der da rigeligt med motiver :)

   Slet
 9. Hej Marie. Ja, det er så dejligt med det gode vejr. Jeg skal ud i haven hele dagen i morgen. Nu bliver aftenerne jo også lysere med sommertiden, så jeg håber på, jeg kan nå noget, når jeg kommer hjem fra arbejde. Det ser meget forårsagtigt ud hos dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Her til morgen ser vejret virkelig lovende ud, så du når sikkert en masse i dag.

   Slet
 10. Billederne er så skønne, at de sagtens kan stå alene. Der kan godt opstå en vis træthed efter en lang dag i haven, men det kan søvn da heldigvis gøre noget ved.

  Hilsen Elna

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, med mindre kan har ondt i lænden, så sover man rigtig godt oven på en lang havedag.

   Slet
 11. Underbara vårtecken! Märks att ni har ett mildare klimat i Danmark. Jag hoppas och väntar spänt på att mina frösådda J dubia ska visa sig snart :) Hundtänderna, E d-c 'Snowflakes' och 'Charmer' har knoppar och är redo att slå ut bara värmen blir stadigare. Underbart!

  Ha det gott! Carina

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er en af de spændende ting ved at følge andre skandinaviske haveblogs, at man får et indtryk af de klimatiske forskelle. Hundetand er et af de fineste forårsløg efter min mening.

   Slet