Godt nytår


 Kære alle! Et godt nytår til jer allesammen.  For nogle dage siden skvattede jeg på et isglat fortov med et lille brud i anklen til følge. Da jeg foretrækker at lave blogindlæg  med aktuelle billeder, vil der sikkert ikke komme ret mange på hortofilia i januar. Hvor er det dog besværligt at humpe rundt på krykker 😭

Kommentarer

 1. Hei Marie,

  Nei men så trist å lese da! Brudd i ankelen er da ingen god start på det nye år. Jeg ønsker deg god bedring, og håper at bruddet leges hurtig. Forstår godt at du ikke får tatt så mange bilder da ja 😢

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Marit. Bruddet er lille, så jeg håber, det heler hurtigt.

   Slet
 2. Øv da osse. Men det var godtnok osse glat i et par dage. Gemalen sagde at man kunne løbe på skøjter på Aldis p plads.
  Godt nytår og god bedring
  hilsner Gunvor

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det, Gunvor. Hvis jeg kan humpe ud i stalden, tror menuen kommer til at stå på staudesåning de næste par uger.

   Slet
 3. Øv hvor ærgerligt Marie, håber på hurtig bedring for dig. Vivi. Mit grønne Univers fik også et alvorligt brud for nogle år siden, det kræver meget af ens tålmodighed. Vi må gøre hvad vi kan for at holde os oprejst, ingen brækkede lemmer.
  Rigtig god bedring og godt nytår.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Lisbeth. Jeg savner min daglige, friske gåtur helt vildt. Den gør så godt, som du ved alt om. Heldigvis er Søren rigtig flink til at hente og bringe, så hverdagen fungerer bestemt okay.

   Slet
 4. Uf. Jeg tog turen på cykel for et stykke tid siden, men slap med en forstuvet højre hånd. Slemt nok, men dog ikke brækket. Rigtig god bedring, og dermed et ønske om et på alle måder godt nyt år.
  Mange hilsener Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, Lisbeth. Jeg krydser fingre for, at jeg ikke nogensinde bliver så immobil pga alderdom. Det må være forfærdeligt.

   Slet
 5. Hej Marie!
  Nej men så tråkigt, hoppas att det läker bra och att du kan komma ut i trädgården så småningom. Kan förstå att det inte är alldeles lätt att hoppa omkring med kryckor då man är van att gå obehindrat.
  God bättring /Marika

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, Marika. Jeg lærer virkelig at sætte pris på at være mobil.

   Slet
 6. Helledussedig! Du er vist ikke den eneste med den slags problemer ovenpå isslaget, men det er jo en ringe trøst. Håber du kan holde dig i ro og hurtigt gro sammen igen! Vejret er egentlig meget passende til at sidde stille i...
  Rigtig god bedring og et godt nytår!

  Hilsner fra Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, vi var mange, der kom galt af sted den tirsdag. Om to dage skal jeg opereres for grå stær, så på en måde slår jeg vel to fluer med et smærk, når galt nu engang skal være :-)

   Slet
 7. Hej Marie

  Sikken dog et irriterende uheld, Godt du giver anklen tid til at heles, og er ved godt mod!

  God bedring!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det, Karsten. Det er virkelig irriterende, og det vil nok komme til at knibe med tålmodigheden, når vi kommer til slutningen af måneden, gætter jeg på🥱

   Slet
 8. Ahh tråkigt med din ankel! Hoppas det bättrar sig bra. Jag minns lyckan när jag blev av med gipset och fick en ortos istället men då hade jag brutit ett par ben i foten.

  God fortsättning på 2022 och krya på dig! Carina

  SvarSlet
 9. Good article, thanks for sharing, please visit

  our website

  SvarSlet

Send en kommentar