Første søndag i februar


Det lysner derude, og vintergækkerne vrimler frem. Min største prioritet lige nu er at fjerne påskeklokkernes grimme blade, så vi kan nyde synet af de smukke blomster. Når man tager billeder af dem, skal man huske at medbringe et pind eller noget andet, som kan tvinge blomsten til at kigge op mod kameraet. Det skulle jeg lige vænne mig til, kunne jeg mærke.





Den første pæonknop kan anes.

Vi har mange dorothealiljer, men denne gruppe blomstrer altid længe før de andre.

Vores erantis har altid været forsinkede i forhold til andre haver. Efterhånden har de dog  selv  bevæget sig fremad  i retning af solen, og nu  blomstrer de samtidig med andres erantis.  De små gule pletter er en gave i denne graduerede tid.

Sedum/stenbræk er vel i grunden en hårdfør staude. Alligevel synes jeg, de nye skud ser ud, som om en omgang frost vil smadre dem totalt. 


Camelliaen herover skulle tilhøre en gruppe, som blomstrer tidligt. Det har den aldrig gjort, så den har sikkert været forsynet med et forkert navneskilt. I år synes jeg, dens  blade er specielt flotte og skinnende.

Jeg slutter med de første gæslinger i salix mount aso. De er simpelthen så nuttede 😊

Kommentarer

  1. Jeg blir syk av lengsel av å se alt som dukker opp hos deg! Du har virkelig store mengder av snøklokker. Da er det blitt vår når de blomstrer. Påskeklokker er vanskelige å ta bilder av ja. De vil helst henge ned med blomstene. Ditt siste bilde er veldig flott. De er så søte.

    SvarSlet
  2. Gæslingerne ser så bløde og sarte ud.
    Ja nu begynder de gul-hvide forårstæppe at brede sig. Det er så skønt at gå rundt at fryde sig over. Påskeklokker er generte, de gemmer på de fineste mønstre indeni. Jeg går osse ofte rundt med en pind til at løfte dem op, for bedre at kunne se dem.
    hilsner Gunvor


    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

blomsteramok

Halvvejs i januar

Nu med sne

Typisk, dansk vintervejr

rød/orange X-faktor