tirsdag den 16. oktober 2012

solfangere

var egentligt mit tema i går - altså ikke den flade type med energitilskud, men derimod planter, som på en eller anden måde var i stand til at fange solen.
Da jeg skulle uploade billederne syntes jeg bare ikke, der var ret meget solskinspræg over dem; men i dag , hvor det er gråvejr igen, synes jeg alligevel de er nogenlunde ok. Det må nu engang  accepteres, at solen ikke står så højt på himlen mere.
7 kommentarer:

 1. Jo, der er da masser af sol for årstiden. Især de gule og røde blade/blomster/frugter fanger solen rigtig godt.
  VH Nina

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har ret - man må tage årstiden i betragtning.

   Slet
 2. Jo jo der er masser af sol i de billeder, det ser godt ud. Jeg er rigtig glad for, at du viser billedet med bagsiderne af de flotte rhodoblade. Jeg kan simpelt hen ikke forstå, at der er nogen som ikke kan lide rhododendron. Det er ok de ikke kan lide blomsterne, men med alle de forskellige løvformer, findes der da ikke skønnere planter om vinteren. Derfor viser jeg også rhodo løv i øjeblikket i mine indlæg.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg holder skam også meget af rhododendron, men synes samtidig, at de godt kan blive for kompakte og ensformige, hvis man ikke sørger for at skabe variation i vækst- og bladformer.Jeg holder også et vågent øje med dem, du viser.

   Slet
  2. Det har du ret i, der skal være variation i vækst og bladformer, men der er så mange, at det sagtens kan lade sig gøre at variere dem.

   Slet
 3. Ja sådan nogle solfangere er også værd at tage med! Jeg kan godt se, at jeg i den grad mangler planter med efterårsløv. For de lyser virkelig op, så jeg suger til mig hos flere af jer.

  SvarSlet
 4. Det er meget smukke billeder - og når jeg nu kigger ud på min have i sollys så skinner og stråler det derudefra - MEGET SMUKT

  SvarSlet