højdepunkter

- har der allerede været mange af i dette forår, men et nyt er helt bestemt den fyldte trillium grandiflorum.


                                        sart rosa trillium grandiflorum og hvid gudeblomst
bispehue (davidii)

primula poissonii

Rhododendron russatum dominerer billedet ved østgavlen.


                        

tulipanen hedder verona

Kommentarer

 1. Kære Marie. Det er vidunderligt at følge din blog. Lutter fristelser og inspiration. Det er så rart at få udvidet sin "plante" horisont og sin viden, så tak for det. Det var også på din blog, jeg så en henvisning til Kalle K.'s spændende have, så jeg besøgte også Thy sidste lørdag. Havens første Trillium Erectrum er i hus. Venlig hilsen Else.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej, Else, det er så hyggeligt, at du synes, at du har glæde af at læse min blog, og det glæder mig, at du også har besøgt Kalles spændende univers.

   Slet
 2. Jeg har også den fyldte trillium grandiflorum, men den er knap udsprunget endnu. Det bekymrer mig mere med gudeblomsten, min har ikke en gang blomster endnu, den plejer ellers at være ret stabil, håber den kommer med nogen. De blå rhodoer gør virkelig opmærksom på sig selv i denne tid.

  SvarSlet
  Svar
  1. Den lilla gudeblomst er heller ikke sprunget ud her. Jeg har ikke tænkt på, at de blå rhodoer dominerer; men det kan jo også være lidt tilfældigt, hvilke planter man har anskaffet. Vores er overvejende rosa lige nu. Men den blå farve brager nok mere igennem.

   Slet
 3. Du har ret i, at der allerede har været utroligt mange højdepunkter indtil nu, og det hele går så utroligt stærkt med den lune april. Det ser utroligt smukt ud i din have:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Bente. Det er næsten, som om vi har majs skønhed allerede i april i år.

   Slet
 4. Mange smukke højdepunkter i din have - der ser bare så smukt ud. Trillium'en er meget smuk også :)

  SvarSlet

Tilføj en kommentar