1. maj

- og den røde farve har altid hængt sammen, og i dag kan den vårfriske blæst virkelig få det røde flag til at smælde. I dagens indlæg har jeg også valgt at se rødt (dog i forskellige nuancer) og har samtidig sparet på ordene.
                                       


Kommentarer

 1. Jeg har også netop sagt til Bent, at i dag kan de røde faner rigtigt smælde.
  Der findes mange røde nuancer, heldigvis for mig, jeg kan bedst lide de mørke. I øjeblikket har jeg mit hyr med de røde appeldorn tulipaner, de klæder ikke mange af mine rhodoer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Men nok ret blæsende til fadøl i Fælledparken. Appeldorn tulipanerne er flotte op imod noget grønt, men mindre kønne sammen med rosa farver.

   Slet
 2. Ja, rødfargen er utvilsomt knyttet til 1.mai. Flotte røde blomster du har. Jeg har et ambivalent forhold til rødt, for jeg liker fargen godt hos andre ;)
  Her er det få blomster med den fargen. Mørke rødt liker jeg veldig godt, men synes det er få blomster med den fargen. Sånn som den roseknoppen er jo en helt nydelig farge :)
  God 1. mai!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er synd for dig, at du ikke kan goutere den røde farve i alle dens afskygninger 😊 For mig er der ikke noget mere livsbekræftende end røde blomster og blade belyst af solen.

   Slet
 3. God ide at lade farverne matche dagens tema i arbejderkredse:-) Jeg hælder mest til den dybe mørkerøde, men jeg kan nu godt lide alle dine røde blomster i dagens indlæg.

  SvarSlet
 4. Det var faktisk overraskende, at der var så mange røde motiver. Jeg gætter på, at ni af ti havefolk ligesom dig foretrækker mørkerøde blomster.

  SvarSlet
 5. Hej M arie

  Jeg har nu intet imod det rent røde, jeg synes de Rhododendron du viser er totalt flotte!
  Imponerende med så tidlig en rosenknop, jeg tror ikke jeg kan finde en eneste!

  Ha en dejlig aften

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også selv vild med rhodiumolierne. Rosenknoppen er at finde i drivhuset, så det er vel lidt snyd.

   Slet
  2. For pokker hvor jeg hader tablettens tåbelige ordforslag. Jeg ville skrive rhodiumolierne.

   Slet
  3. Damn det skete igen. Rhodoblomsterne.

   Slet
 6. Bra tema for dagen. Mange fine rød nyanser ! Rødt må jeg bare ha i hagen, hele sommeren. Rododendron du har har en flott rød farge:-)
  I morgen må jeg ut for å se om den røde primulaen blomstrer, den har jeg helt glemt..
  Ha en fin uke .
  Eirin

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, den røde farve er et must i alle havesæsoner. Den røde primula med det gule centrum er en taknemmelig plante og kan let blive glemt, men i dag blev den oplyst at solen.

   Slet
 7. Jeg er ret begejstret for stenen med husløgene - en virkelig fin detalje.
  Det har været en dejlig 1. majdag i haven, men sikkert også i Fælledparken. Jeg tror ikke man mærker blæsten, når de røde flag smælder, og der er fadøl nok.

  Hilsen Elna

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi var heldige at finde stenen og det tilhørende låg, og ideen tror jeg andre har fundet på før os. Jeg kan levende se og høre den røde stemning i Fælledparken.

   Slet
 8. Klockren tolkning av dagen med sin röda färg. Många fina röda exempel och detaljer. Jag fick se en lite större rhododendron med stora, klockformade röda blommor igår... 'Taurus', riktigt läcker.

  Ha det gott! Carina

  SvarSlet
  Svar
  1. de fleste forbinder nok sarte pastelfarver med rhododendron, men der findes vel egentlig en del med flotte, røde blomster.

   Slet
 9. Ibland är jag så trög i tanken - det tog ett tag innan polletten trillade ner! Första maj såklart som också är en stor dag också i vårt land.

  En liten förklaring till senfärdigheten är förmodligen att jag sällan tänker på blomfärgen när jag planterar.

  Men jag har inget emot rött, absolut inte. Dina bilder visar väl hur fint det är med dessa färgklickar.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er heller ikke blomsterfarven, der styrer hverken mine indkøb eller planternes placering; men engang imellem bliver jeg dog nødt til at rokere rundt med planterne, fordi farverne clasher mod hinanden. Ellers er det bestemt planternes krav til voksestedet, der bestemmer plantningen.

   Slet
 10. Hej Marie!
  Vackra röda blommor, taklöken i stenens gap, är helt underbar.
  Ha det fint /Marika

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak i lige måde, Marika. De røde blomster gløder igen i solen i dag.

   Slet

Tilføj en kommentar