mandag den 5. november 2018

jeg hopper med på trenden

- med indlæg bestående af et enkelt billede og næsten ingen tekst. Motivet er sensommerbedet fotograferet kl. fem i dag.

30 kommentarer:

 1. Smuuukt!!!
  Jeg kan hermed konstatere at jeg er alt for lidt på bloggen for tiden, for den trend har jeg ikke bemærket.
  I virkeligheden er det en god ide, men ikke så informativ som dine gode indlæg ellers altid er :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Har du ikke???? Der er ellers mindst to andre, der har gjort det :-) Jeg tror nu heller
   ikke, det bliver til en vane.

   Slet
 2. Hej Marie

  Dejligt billede.
  Tror det hele startede med at nogen konstaterede at de der kører WordPress blogs, helst skal blogge med over 300 ord for at Google skal tage dem med.
  At bluge sin blog som en slags instagram tror jeg ikke er vejen frem heller.

  Ha en dejlig ny uge

  SvarSlet
  Svar
  1. Det tror jeg heller ikke, men det er ok i min optik at variere længden på ens indlæg en gang imellem.

   Slet
  2. Hej
   Jeg er enig i, at en blog er ikke instagram, og heller ikke skal være det, men jeg vil lige tilføje, at SEO (Søgemaskineoptimering) og dermed anbefalet længde på et indlæg intet har med WordPress at gøre. Det er simpelt hen et af mange kriterier (algoritmer) der afgør, om Googles søgemaskine vil vise en hvilken som helst blog i resultatlisten, når nogen søger efter noget på nettet.
   Jo flere kriterier en blog og et indlæg opfylder, jo højere oppe på listen bliver man vist.
   Hvis man kun satser på faste læsere, som man fx får via andre blogs, så er SEO ligegyldig, også hvis man bruger WordPress. Det er kun, hvis man vil kunne Googles - og altså uanset om man bruger Blogger, WordPress eller noget helt tredje, at indlæggets længde er relevant.
   Mange hilsener Lisbeth

   Slet
  3. Det får mig til at tænke på, at det faktisk er lidt uhyggeligt, hvor altdominerende Google er. Selv min nye mobiltelefon er gennemsyret af det og opfordrer til installeringen af alle mulige fjollede Google apps.

   Slet
  4. Ja, man må sige, at de 'gør det godt'. Det er simpelthen så irriterende med alle de apps, man får tilbudt. De værste er dem, der er forudinstalleret, for jeg er evigt nervøs for at slette noget vigtigt, når jeg fjerner dem - i hvert fald dem jeg tør.

   Slet
  5. Det er simpelthen møjirriterende. Mange af dem kan vel heller ikke engang fjernes ☹️

   Slet
  6. Jeg tør i hvert fald ikke. Katastrofen er jo enorm, hvis man kvajer sig.

   Slet
  7. Bare et lille tip: læg de forudinstallerede apps I ikke bruger samlet i en gruppe, og læg gruppen på en side for sig selv. Så slipper I for at se på dem til hverdag.
   VH Nina

   Slet
 3. Jeg må si at denne trend er helt ok innimellom, men ikke hele tiden. For de som liker det passer jo instagram utmerket ;)
  Vakkert bilde!

  SvarSlet
  Svar
  1. Enig! Instagram tiltaler mig nu slet ikke.

   Slet
 4. Hej Marie
  Jeg kender heller ikke trenden, men dit billede er nu rigtig godt, og det kan sagtens stå alene :-)
  Men du har nok ret i, at hvis man vil have billeder med korte tekster, så er der rigeligt på instagram. Jeg kan godt lide begge ting, men det er to helt forskellige medier.
  Hos dig er vi jo vant til udførlige beskrivelser og forklaringer, så jeg håber, at du skriver endnu et indlæg, for der er flere planter på billedet, jeg gerne vil høre mere om ...
  VH Nina

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var nu også lidt af en joke at kalde det en trend:-) Det føles helt anderledes at lave sådan et miniindlæg, men i grunden også lærerigt. Jeg havde ikke forestillet mig, at jeg ville gøre mere ud af billedet, så det må jeg lige tænke over.

   Slet
 5. Hei Marie.
  Syns av og til at et bilde kan stå alene. I allefall sånn et flott bilde som du viser i dag. Wow.
  Fin kveld til deg.
  Hanne-Lise.

  SvarSlet
 6. Hej Marie!
  En riktigt vacker bild.
  Ha det bra /Marika

  SvarSlet
 7. Det billede taler bare for sig selv, for trods gråvejr, så kan efterårsfarverne noget helt specielt. Jeg ville så gerne tage billeder om morgenen lige inden solen kommer, hvor farverne er mere intense, desværre bliver de så triste. Det her er smukt, græsserne kan noget særligt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var sjovt at prøve at tage billeder i skumringen, og jeg blev forundret over, hvor godt resultatet blev. Som du skriver, er det græsser e, der gør forskellen.

   Slet
 8. Kære Marie
  Det er et meget flot og stemningsfyldt billede, og for mig kan det sagtens stå alene, som en variant af dine ellers dejlige blogindlæg.
  Faktisk bliver dit billed flottere, når det står alene uden konkurrence.
  Kh Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for kommentaren, Lisbeth. Det var lidt det samme, jeg tænkte.

   Slet
 9. Hej Marie!

  En god idé minsann, jag har ibland suttit med en bra bild som jag inte fått ihop någon text till men såhär kan man absolut göra. Bilden är så vacker och stämningsfull så den talar för sig själv.
  Ingen risk för mig i alla fall att börja imitera Instagram på bloggen, jag är oftast alldeles för pratig i stället.

  SvarSlet
  Svar
  1. Sommetider er et enkelt billede nok til at formidle en stemning eller en naturoplevelse, man har haft. Andre gange skal der flere billeder til og andre gange igen noget mere tekst. Det er et dejlig variabelt medie, vi benytter os af.

   Slet
 10. Fedt billede :)
  Du kan roligt hoppe med på "trenden" - til os travle folk, der ikke altid når omkring de lange indlæg.
  (må også lige tilbage i dine en skønne dag...)

  SvarSlet
 11. Det er et meget fint og stemningsfuldt billede. Jeg kunne sagtens have brugt flere af samme slags😉. Du har så mange spændende planter i din have, og så mange smukke helheder, så jeg ser frem til de lidt længere indlæg. Men det er da bestemt i orden også at lave korte indlæg. Hvis der kun er et billede i et indlæg, giver man sig nok tid til at se lidt flere detaljer i billedet.

  Hilsen Elna

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for kommentaren, Elna. Det var sjovt at eksperimentere med et kort indlæg, men det bliver nok også ved eksperimentet.

   Slet
 12. I'am glad to read the whole content of this blog and am very excited,Thank you for sharing good topic.

  หนังออนไลน์

  SvarSlet